WONINGEN

Een wijk voor iedereen, dat is Maanwijk. Van jong tot oud en van gezin tot alleenstaande. In totaal komen er 120 woningen waarvan 84 koopwoningen en 36 sociale huurappartementen. In Maanwijk is voor ieder wat wils.

PARKWONINGEN

In de hofjes, aan de landschapszone, komen riante twee-onder-één-kapwoningen. Met circa 172 m2 woonoppervlakte krijg je de ruimte waar je naar op zoek bent. De woningbreedte van 6,3 meter staat garant voor een grote woonkamer, leefkeuken en veel slaapkamers. En natuurlijk ontbreekt de garage niet.

LAANWONINGEN

Aan de Groene Zoom komen diverse type laanwoningen. Deze laan mag met recht een aansprekende entree van Leusden worden genoemd. Alle laanwoningen hebben een eigen tuin. De meeste liggen iets verhoogd zodat je fraai uitkijkt op het aangrenzende landschap. Er is veel keuze in verschillende typen laanwoningen, in breedte, kap en grootte. In woonoppervlakte variëren de woningen van circa 83 m2 tot circa 155 m2.

HOFWONINGEN

De hofwoningen zijn levensloopgeschikt. Ze vormen, samen met de twee-onder-één-kapwoningen, de hofjes in Maanwijk. Ze hebben een keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping kan je een extra kamer maken. De hofwoningen zijn er in 2 typen. Ze zijn 6,3 meter breed en 95 of 102 m2 groot.

APPARTEMENTEN

Maanwijk wordt een wijk voor iedereen. Daarom komen er naast koopwoningen ook sociale huurappartementen (levensloopgeschikt). In totaal komen er 36 appartementen verdeeld over twee gebouwen. Beide gebouwen liggen aan de rand van de wijk, waardoor ze fraai uitkijken op de omgeving. De sociale huurappartementen worden waarschijnlijk door Woningstichting Leusden (WSL) verhuurd.

PLANNING

De verkoop van de woningen vindt gefaseerd plaats. In september starten we met de verkoop van de parkwoningen. We verwachten begin 2021 te beginnen met de bouw en begin 2022 de eerste woningen op te leveren.

WIL JE NIETS MISSEN? MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Wil je op de hoogte blijven van Maanwijk? Meld je dan hieronder aan en ontvang relevante updates.
De sociale huurappartementen en koopgarant woningen worden door Woningstichting Leusden(WSL) aangeboden.

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.