IN DE TOEKOMST

In de toekomst is Maanwijk volwassen en bewoond. Normaliter is de bouwende ontwikkelaar dan allang weer vertrokken. In Maanwijk willen de gezonde leefomgeving continu blijven verbeteren.

LANG VERBONDEN

Na de oplevering blijft Heijmans met Maanwijk verbonden. Samen met partners organiseren we activiteiten, doen we onderzoek en luisteren we naar de inzichten en ervaringen van bewoners. Met behulp van de gegenereerde data biedt het Heijmans – en daarmee Nederland – de kans om nog beter te doorgronden wat de invloed van leefomgeving op gezondheid is.

Energieneutraal wonen in Maanwijk Leusden

GEZONDE LEEFOMGEVING

Zo’n langdurige verbinding met een wijk is nieuw. Maar de toekomst verlangt het – wijzelf ook. Daarom zetten de samenwerking met de Maanwijk-partners voort, waaronder woningstichting WSL, gemeente Leusden, De Groene Belevenis, wijkvereniging Leusden ZeT en onderzoeksinstellingen. Ons oogmerk? De gezonde leefomgeving naar een nog hoger niveau tillen.

 

BEKIJK MEER

In Maanwijk woon je écht uniek. Groen, gezond en innovatief. Hier komen wonen en natuur samen en voegen we iets toe om het leven mooier te maken. Dat van jezelf, maar ook van mensen om je heen.

DOOR TECHNOLOGIE

Faciliteiten die jouw leven gemakkelijker, interessanter en gezonder maken.

LEES MEER ►

MET DE NATUUR

De natuur versterkt Maanwijk en Maanwijk versterkt de natuur.

LEES MEER ►

MET ELKAAR

Zowel fysiek als sociaal gaat Maanwijk verbindingen aan met de omgeving.

LEES MEER ►