DOOR TECHNOLOGIE

Zowel op woning- als wijkniveau dragen technologie en datagedreven toepassingen fors bij aan de gezonde leefomgeving. Zij zorgen voor meer duurzaamheid, comfort, veiligheid en sociale contacten.

Slim wonen in Maanwijk Leusden

SMART HOME

Een comfortabele, gezonde woning is een woning die met je meedenkt. Een plek waar je overal goed bereik hebt. Plezierig, want snel dataverkeer is onmisbaar voor verbinding met de buitenwereld, vrienden en familie. Meer technologisch gemak: slimme sensoren zorgen voor een gezond binnenklimaat, inbraak- en brandbeveiliging en energiemonitoring. Dat alles is met één app te bedienen.

GEZOND WONEN

In elke woning past Heijmans het GezondWonen-concept toe. Zo kan iedereen de luchtkwaliteit en CO2-uitstoot in eigen huis monitoren. Op grond van verzamelde data geeft de app je regelmatig informatie en tips. Dat maakt het nog eenvoudiger om energie te besparen en de luchtkwaliteit te verbeteren.

Veilig oversteken in Maanwijk Leusden

SLIMME WOONOMGEVING

Innovaties worden in Maanwijk ook ingezet voor een gezonde en veilige woonomgeving. De lantaarnpalen dimmen bij geen beweging en zijn energiezuinig. Verlichting begeleidt elke voetganger, fietser of automobilist op zijn weg door Maanwijk. Een slim waarschuwingssysteem in de weg helpt je veilig oversteken bij de oversteekplaatsen.

Lage energiebehoefte in Maanwijk Leusden

ENERGIENEUTRAAL

Energie in de 21ste eeuw? Maanwijk is uiteraard gasloos en energieneutraal. Dat laatste wil zeggen dat de huizen op wijkniveau niet méér energie verbruiken dan ze zelf opwekken. Zonnedaken en warmte-koudeopslag in de bodem spelen een grote rol in het integrale energieconcept.

BEKIJK MEER

In Maanwijk woon je écht uniek. Groen, gezond en innovatief. Hier komen wonen en natuur samen en voegen we iets toe om het leven mooier te maken. Dat van jezelf, maar ook van mensen om je heen.

MET DE NATUUR

De natuur versterkt Maanwijk en Maanwijk versterkt de natuur.

LEES MEER ►

MET ELKAAR

Zowel fysiek als sociaal gaat Maanwijk verbindingen aan met de omgeving.

LEES MEER ►

IN DE TOEKOMST

In Maanwijk blijven we de gezonde leefomgeving continu verbeteren.

LEES MEER ►