OVER MAANWIJK

In Maanwijk in Leusden-Zuid woon je straks echt uniek. Groen, gezond en innovatief. Hier zijn natuur en wonen met elkaar verbonden, kom je thuis in een slimme, comfortabele woning en deel je mobiliteit. Maanwijk voegt iets toe om het leven mooier te maken. Dat van jezelf, de mensen om je heen en van de natuur.

Slimme en groene woonbeleving in Leusden

MAANWIJK BRENGT VERBINDING

Maanwijk onderscheidt zich van andere woonwijken door de unieke combinatie van vier eigenschappen: je bent hier verbonden met de natuur, is er ruimte om elkaar ongedwongen te ontmoeten, woon je in de meest slimme wijk van de regio en ben je in de toekomst gegarandeerd van een gezonde leefomgeving.

DIVERSITEIT IN WONEN

In Maanwijk komen 84 koopwoningen en 36 sociale huurwoningen. Van appartementen tot riante tweekappers en van levensloopbestendige woningen tot Laanwoningen. In Maanwijk is voor ieder wat wils. Wij geloven dat deze diversiteit bijdraagt aan sociale verbindingen in de wijk.

BEKIJK DE WONINGEN ►

Maanwijk Leusden een plan met veel kwaliteiten

EEN PLAN MET VEEL KWALITEITEN

Kwaliteiten te over in het stedenbouwkundig plan van Maanwijk. Kies voor de laanwoningen aan de Groene Zoom met vrij uitzicht op het omliggende landschap of informeel en kleinschalig wonen in de hofjes. Daar tussendoor ‘meandert’ de landschapszone. Een groene zone die van oost naar west loopt en op meerdere plekken de wijk in trekt. Meer groen vind je in de gemeenschappelijke tuinen, de groene erfafscheidingen en aan de wateroevers.

Gezonder en bewuster leven in Maanwijk

GEZOND EN BEWUST LEVEN

Wonen in Maanwijk geeft antwoord op een groeiend bewustzijn. Een bewustzijn dat we zelf kunnen bijdragen aan een betere en gezondere wereld. Door minder verspilling, afval te scheiden, slim om te gaan met energieverbruik, auto’s en fietsen te delen, een groene tuin aan te leggen en samen het groen te onderhouden. Samen gaan we voor een gezonder en bewuster leven.