BEDENK JIJ DE STRAATNAMEN VAN MAANWIJK?

Voor Maanwijk zijn we op zoek naar straatnamen die passen bij het karakter van de nieuwe wijk. Het gaat om 5 straatnamen, 1 voor de laan, 3 voor de hofjes en 1 voor het pad dat door het park loopt. Hoe werkt het? Reageer hieronder met jouw ideeën voor de 5 namen. Het liefst namen die een relatie met elkaar hebben en passen bij Maanwijk.

Hoe werkt het?

  • Van 1 tot 15 november kun je zelf suggesties doen voor straatnamen via onderstaand formulier. Je kon al eerder straatnamen doorgeven en die worden natuurlijk meegenomen bij de definitieve keuze.
  • Een commissie van wijkbewoners kiest vervolgens 3 setjes van 5 namen die voorgelegd worden aan de gemeente.
  • Na akkoord van de gemeente openen we een publieksstemming om iedereen de kans te geven om zijn of haar voorkeur door te geven.

Deze uitvraag is in samenwerking van LeusdenZet, Heijmans en de gemeente Leusden. Meer weten? Bekijk dan ook de website van LeusdenZet.

 

 

HET IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK STRAATNAMEN IN TE DIENEN

Momenteel is een commissie gevormd van wijkbewoners. Zij gaan aan de slag om een eerste selectie te maken uit de vele aanmeldingen. Samen met LeusdenZet en Heijmans zullen zij binnenkort de nieuwe straatnamen presenteren.

Er worden 3 setjes van elk 5 namen gekozen, die worden voorgelegd aan de gemeente. Daarna zal de publieksstemming geopend worden.