ONTDEK LEUSDEN

Wie Leusden een beetje kent, weet dat de ligging van Maanwijk ideaal is. Hier woon je op de overgang van dorp en landschap en profiteer je van beiden.

Utrechtse heuvelrug

UTRECHTSE HEUVELRUG EN MEER

Vanuit Maanwijk loop je zo naar de Utrechtse Heuvelrug. Hier ligt landgoed Den Treek-Henschoten. De uitgestrekte bossen en heide zijn ideaal om te wandelen, hardlopen of om te genieten van de rust en de natuur. Maar er is meer. Ga wandelen of kanoën op de Heiligenbergerbeek die bijna langs Maanwijk stroomt. Of maak een heerlijke fietstocht door de Gelderse Vallei. Kortom: volop mogelijkheden voor inspanning en ontspanning.

Winkelcentrum Zuidhoek

WINKELCENTRUM ZUIDHOEK

Maanwijk ligt op loopafstand van winkelcentrum Zuidhoek in Leusden-Zuid met een supermarkt en diverse andere winkels. Hier vind je ook een gezondheidscentrum en kun je in het Multi Functionele Centrum Antares terecht voor kinderopvang, basisscholen, buitenschoolse opvang, een bibliotheek en horeca.

Voorzieningen Leusden

MEER VOORZIENINGEN

Op fietsafstand van Maanwijk liggen de Leusdense winkelcentra Hamershof en Biezenkamp. En met een kwartier fietsen ben je in hartje Amersfoort. Sportvoorzieningen zijn er te over. Op slechts een paar minuten fietsen vind je zwembad Octopus, sporthal Buiningpark, voetbalvereniging RODA ’46, Leusder Tennis Vereniging Lockhorst, honkbalclub Red Caps en korfbalclub Antilopen.

Maanwijk in Leusden Centraal gelegen

CENTRAAL GELEGEN

Leusden ligt centraal in Nederland. De gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen en de nabijheid van zoveel natuur maakt dat Leusden erg in trek is. Via de Arnhemseweg rijd je zo de A28 op die al snel aanhaakt op de A1. Ook de A12 is goed bereikbaar. En met 5 autominuten of 15 minuten fietsen ben je in het centrum van Amersfoort.

LIGGING MAANWIJK

Maanwijk ligt in Leusden-Zuid. Om precies te zijn, aan de Groene Zoom, tussen de Maanweg, Van Diepenheim Scheltuslaan en De Roo van Alderwereltlaan.

VIDEO

Deze video geeft een mooi beeld van de locatie en omgeving.

WIL JE NIETS MISSEN? MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Wil je op de hoogte blijven van Maanwijk? Meld je dan hieronder aan en ontvang relevante updates.
De sociale huurappartementen en koopgarant woningen worden door Woningstichting Leusden(WSL) aangeboden.

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.